onsdag 28 januari 2015

Jag och vantarJag är supernöjd med mina nya virkvantar - det blev ett par elefantvantar (som dottern kallar dem) i år igen. Med ett par fingervantar passar dessa i ull (vet tyvärr inte vad det var för garn jag hittade i gömmorna) perfekt ute i snön. Ett problem bara - jag har redan tappat dem. Känns detta igen? Ja, förra året hände samma sak...

*   *   *
Crocheted mittens.

8 kommentarer:

frisky frog sa...

Elefantvantar äger! De är superfina!
/kram

Annas röda stol sa...

Hur fina som helst!!! Anna

Mmatilda sa...

De är verkligen din stil! Hoppas du hittar dem nånstans, vantar kan ju dyka upp igen, där det visar sig att man råkat lägga dem...

Kajsa sa...

Nu har jag tittat igenom mycket av din blogg och vad du gjort och är så imponerad! Du är en sann inspirationskälla och så fantasifull och duktig. Jag undrar om du kan beskriva hur du har gjort de fina virkade lampskärmarna? Har du hittat på själv? Hur gör du så att det passa skärmen?

Kajsa sa...

Det är framför allt den gröna jag tänker på...

Emilia sa...

Kajsa: jag har virkat små "blommor" på fri hand, sedan virkat nät runt och virkat på föregående blomma och gjort till ett långt stycke som räcker runt lampskärmsstommen. Jag har hela tiden hållt virkningen över lampskärmsstommen för att se till att den håller storleken. Lite svårt att förklara märker jag nu ;)

Kajsa sa...

Tack! Jag tror jag fattar. Jag ska försöka göra en när jag får tag på en passande lampstomme. Har du virkat runt själva stommen också?

Emilia sa...

Kajsa: Nej, jag har virat garnet runt. Men på de andra tror jag att jag virkade!