fredag 26 februari 2010

Virkat och blandat

1.) Eftersom jag tråkigt nog tappat mina stickade vantar (och Narniavädret verkar vara här för att stanna) så gjorde jag mig ett par nya.Virkade i Eskimorester med broderade hjärtan på.2.) Inte en nåldyna, men en tuggleksak med bjällra i.3.) Så här blev virkfodralet som var första pris i min tävling.

8 kommentarer:

Lobben sa...

Vilka fina saker du gör.
Trevlig helg på dig.

Ozas Pysselverkstad sa...

Väldigt söta vantar !

Fröken Rimme sa...

Finfina saker! Ett virketui hade jag verkligen behövt, men jag är alldeles för dålig på att släpa fram symaskinen.

á Yeliqa sa...

Vilken fena du verkar vara med virknålen! Allt blir ju hur fint som helst:)

Vad roligt att du vill hänga med på vårutmaningen:) Jag lägger till dig på listan så det blir lätt för alla att hitta till dig

Lycak till!

LillaBarn sa...

Vad mycket fint, men åh vad jag bara älskar klänningen i inlägget nedan. Vad underbart fin... Jag vill kunna virka, har ett mönster på jättefina grejor här hemma men det blir ju aldrig av ju... Måste ha nån som visar mig hur man gör, och oftast kan ju svärmödrar sånt. Dock inte min....

frisky frog sa...

Jaha, här spottas det fram saker som vanligt. Och fina saker är det också. Jag är verkligen imponerad! När mina hönor var dina barns ålder tyckte jag att jag inte fick ett dugg gjort.
Ha en skön söndag!
/Kram

Mia sa...

Vad mycket fin. Söta vanta. Snygg tuggleksak jag gilla modellen den är verkligen fin. Virkfodralet blev också fint jag tänkte börja på mitt nu för nu ligger nålarna överallt i hela korgen.
Trevlig kväll-/ Mia

Hulda sa...

Du har något i min blogg :-) www.humlanspyssel.blogspot.com