måndag 29 juni 2009

Virkad klänning

Virkad klänning till dottern. Kul att improvisera fram, men det dröjer nog ett tag innan jag virkar stora partier enfärgat med virknål 2 igen!

7 kommentarer:

Annas Alster sa...

Åh, den är klar! Vill hon inte posa lite i den? :)

Ja, tröjan växer. Ärmarna går ju förhållandevis fort, men det blir inte så mycket stickat i den här värmen, förutom på kvällarna... Hur har ni det i Örebro?

Anonym sa...

Supersöt, men var är tjejen?
Puss mormor

anna sa...

Störtcool!!

Emilia sa...

Lillflickan led av solsting när klänningen äntligen var klar, och humöret var därefter (kanske gör nytt försök imorrn)i supervarma Örebro utan schysst badstrand så långt cykeln kunde nå :)

Jonna sa...

Nice att den blev klar. Visst är det varmt! Jag tänkte be om lite tips från bloggdrottningen, har skaffat mig en egen o-hemlig blogg nu men jag måste vara trög för jag fattar ju noll. Vill ha en sån där snygg bloggfeed eller vad det heter som du har på din och på the knitters men jag fattar ju inte hur man gör! Snälla:) Är för övrigt sjukt frustrerad över att mitt bommulsgarn är borta, sjukt sugen på att virka mig en bikini...

Jonna sa...

Haha, det krävdes en natts sömn men sen lyckades jag:)

MAGDA. sa...

Wow, va duktig du är! Vilken fin klänning! Jag vill så gärna lära mig virka också. Tack för alla fina kommentarer på min blogg.